Komarnici

Komarnici su neophodni dodatak u svakom savremenom domu. U njihovom učinku uživamo svakog proleća i leta.

Posle hladne i tmurne zime radujete se prvim znacima sunca i toplini koju proleće nosi sa sobom. Umorni ste od zagušljivog prostora na koji ste osuđeni zimi, želite da pustite u svoj dom svež, topao i prijatan vazduh.

Nošeni tom željom, otvorite širom prozore u svako doba dana. Ako vam na prozorima nisu komarnici, rizikujete da vam se u stanu pojave i neželjeni gosti – insekti.

Postoji više vrsta komarnika, pa ako ste u dilemi kako da odaberete onaj koji ispunjava sve vaše potrebe, pogledajte i pročitajte sve o modelima komarnika iz naše ponude i pronađite odgovarajući za vašu stolariju.

Varijanta adekvatna za vrata i balkonska vrata gde je prolazak čest. Pored plisirane mrežice koja je jača od ravne i ima duži vek trajanja, ovakav komarnik u odnosu na američki zauzima dosta manje mesta, zapravo čitav spoljni luk ostaje slobodan.

Cena plise komarnika u beloj boji rama po m2 – 4.500,00 rsd

Cena plise komarnika u braon, sivoj i crnoj boji rama po m2 – 4.750,00 rsd

BESPLATNA MONTAŽA

Predstavljaju najčešći i najbolji vid zaštite na prozorima, osim rolo komarnika koji su najzatupljeniji na vratima. Svi oni poseduju srednju stopu otvaranja koja pre svega pruža funkcionalnost.

Cena rolo komarnika po m2 – 4.150,00 rsd

BESPLATNA MONTAŽA

Mogu biti fiksni i fiksni sa magnetom. Predviđeni su za menje prozore na stambenim objektima, koji su manje ferkventni i ne otvaraju se često (kupatilo, kuhinja, špajz…). Posebnu podvrstu panelnih komarnika predstavlja komarnik koji je ceo pričvršćen za ram a ima mehanizam za otvaranje, tako da je dobar izbor za spoljna vrata i terase.

Cena fiksnih komarnika po m2 – 2.350,00 rsd

BESPLATNA MONTAŽA

Pošaljite nam upit za ovaj proizvod