Komarnici

Komarnici (mrežice protiv insekata) su neophodni dodatak u svakom savremenom domu. U njihovom učinku uživamo svakog proleća i leta.

Posle hladne i tmurne zime radujete se prvim znacima sunca i toplini koju proleće nosi sa sobom. Umorni ste od zagušljivog prostora na koji ste osuđeni zimi, želite da pustite u svoj dom svež, topao i prijatan vazduh.

Nošeni tom željom, otvorite širom prozore u svako doba dana. Ako vam na prozorima nisu komarnici, rizikujete da vam se u stanu pojave i neželjeni gosti – insekti.

Postoji više vrsta komarnika, pa ako ste u dilemi kako da odaberete onaj koji ispunjava sve vaše potrebe, pogledajte i pročitajte sve o modelima komarnika iz naše ponude i pronađite odgovarajući za vašu stolariju.

Kalkulator cene komarnika

Napomena: Minimalna površina prilikom obračuna je 1 m2

Plise komarnici

Plise komarnici nemaju povratni mehanizam, što ostavlja mogućnost lakog korišćenja , da budu otvoreni u bilo kom položaju. Upravljanje ovim komarnicima može biti horizontalno i vertikalno, a otvaraju se i sa spoljašnje i unutrašnje strane. Mrežica se slaže u paket i otvara se kao harmonika što čini ovaj komarnik praktičnim, jer ne iziskuje dodatni prostor za komarnik prilikom otvaranja i zatvaranja. Mreža je plisirana i napravljena je od kvalitetnog materijala, koji ima visoku propustljivost vazduha i svetlosti. Pri tom se ne oštećuje svakodnevnom upotrebom, otporna je na sve vremenske prilike, UV zrake i koroziju i nije zapaljiva. Ova mrežica je dodatno ojačana nitima velike izdržljivosti, što je čini stabilnijom i otpornijom na jake udare vetra. Mreža je obično sive ili crne boje. Lako se održava i dugog je trajanja.

Ram plise komarnika je napravljen od visokokvalitetnog aluminijuma, što povećava njegovu dugotrajnost i čini ga otpornim od krivljenja i korozije. Ram može biti u različitim bojama pa vam se pruža mogućnost da ga uklopite u enterijer ili eksterijer vašeg doma. Kao i plise mrežica, i ram se lako održava i dovoljno ga je oprati vodom.

Varijanta adekvatna za vrata i balkonska vrata gde je prolazak čest. Pored plisirane mrežice koja je jača od ravne i ima duži vek trajanja, ovakav komarnik u odnosu na američki zauzima dosta manje mesta, zapravo čitav spoljni luk ostaje slobodan.

Cena plise komarnika u beloj boji rama po m2 – 4.500,00 rsd

Cena plise komarnika u braon, sivoj i crnoj boji rama po m2 – 4.750,00 rsd

Predstavljaju najčešći i najbolji vid zaštite na prozorima, osim rolo komarnika koji su najzatupljeniji na vratima. Svi oni poseduju srednju stopu otvaranja koja pre svega pruža funkcionalnost.

Cena rolo komarnika po m2 – 4.150,00 rsd

Mogu biti fiksni i fiksni sa magnetom. Predviđeni su za menje prozore na stambenim objektima, koji su manje ferkventni i ne otvaraju se često (kupatilo, kuhinja, špajz…). Posebnu podvrstu panelnih komarnika predstavlja komarnik koji je ceo pričvršćen za ram a ima mehanizam za otvaranje, tako da je dobar izbor za spoljna vrata i terase.

Cena fiksnih komarnika po m2 – 2.350,00 rsd

Pošaljite nam upit za ovaj proizvod