Komarnici

Komarnici su postali neophodan dodatak svakog savremenog doma kako biste se zaštitili od insekata. 

Komarnici će omogućiti da u svoj dom pustite svež vazduh i toplinu koju donose proleće i leto, naravno, bez neželjenih gostiju – insekata.

U ponudi je više tipova komarnika, te u nastavku možete saznati više o različitim modelima kako biste odabrali onaj koji najviše odgovara Vašim potrebama i Vašoj stolariji. 

Za više informacija nas možete kontaktirati, ili posetite DaLux prodajni salon u Požeškoj 148A u Beogradu.

Plise komarnici

Upravljanje plise komarnicima je vertikalno, a mogu se otvoriti i sa spoljašnje i unutrašnje strane. Mrežica se otvara kao harmonika što čini ovaj tip komarnika izuzetno praktičnim jer ne iziskuje dodatni prostor prilikom otvaranja i zatvaranja.
Ovaj tip komarnika je najbolje rešenje za vrata i balkonska vrata gde se često prolazi.
Mreža je plisirana i izrađena od kvalitetnog materijala, koji ima visoku propustljivost vazduha i svetlosti. Pored jednostavnog korišćenja, ovaj tip komarnika je najčešći izbor naših kupaca i zbog svoje izdržljivosti jer se ne oštećuje svakodnevnom upotrebom i otporan je na sve vremenske prilike, UV zrake i koroziju i nije zapaljiv. Mreža je dodatno ojačana nitima velike izdržljivosti, što je čini stabilnijom i otpornijom na jake udare vetra. Mreža je tamnosive ili crne boje. Lako se održava i ima dug vek trajanja.

Ram plise komarnika

Ram plise komarnika je napravljen od visokokvalitetnog aluminijuma, što povećava njegovu dugotrajnost i čini ga otpornim od krivljenja i korozije. Ram može biti u različitim bojama, kako biste imali mogućnost da ga uklopite u enterijer ili eksterijer Vašeg doma. Kao i plise mrežica, i ram se lako održava i dovoljno ga je oprati vodom.

Cena plise komarnika u beloj boji za 1m2 je: 4956 RSD
Cena plise komarnika u boji za 1m2 je: 5310 RSD

Rolo komarnici

Rolo komarnici su najčešće rešenje za prozore.
Praktični su za upotrebu i mogu se podizati i spuštati i na taj način ne smetaju funckionisanju prozora ili vrata.
Ovaj tip komarnika će vas u potpunosti zaštititi od komaraca, ali i ostalih insekata, bez onemogućavanja slobodnog protoka vazduha u vaše prostorije.
Kontaktirajte nas kako bismo zajedno pronašli komarnik koji odgovara vašim potrebama.

Cena rolo komarnika za 1m2 je: 4720 RSD

Fiksni komarnici

Fiksni komarnici se najčešće koriste za manje prozore na stambenim objektima koji se ređe otvaraju. Preporučujemo ih za manje prozore u kupatilu, kuhinji ili špajzu.
Ovaj tip je fiksiran za okvir prozora ili otvora u koji se ugrađuje što znači da nema mogućnost pomeranja za razliku od plise i rolo komarnika.
Fiksni komarnici će vam svakako omogućiti potpunu zaštitu od insekata, bez gubitka protoka vazduha.
Ukoliko smatrate da su fiksni komarnici pravi izbor za vaš dom, slobodno nas kontaktirajte ili posetite naš izložbeni salon u Požeškoj 148A u Beogradu.

Cena fiksnog komarnika za 1m2 je: 3000 RSD

Pošaljite nam upit za ovaj proizvod