Zip sistemi

Zip sistemi su spoljašnji zastori za zaštitu od sunca su praktičan i rado biran segment mnogih arhitektonskih rešenja. Spoljašnji sistemi omogućavaju efikasnu zaštitu od sunca jer sprečavaju prenos sunčeve toplote na staklo. Pokreću se pomoću elektromotora a upravljanje i kontrola ovih sistema je moguća i preko pametne kuće ili senzora za sunce, kišu i vetar.

Zip spoljni sistemi mogu blokirati i do 97 % toplote čime smanjuju potrebu za klima uređajima. Veoma su otporni na spoljašnje vremenske uslove. Sistemi se mogu pokretati pomoću senzora koji reaguju na kretanje sunca ili mogu biti programirani pomoću tajmera.

Za motorizovanje sistema koristimo italijanske motore ACM i francuske Somfy motore. Na motore dajemo garanciju od 5 godina.

Zip sistem je posebno otporan na vremenske uslove.Tkanina je ugrađena u sistem rajsferšlusa (zip sistem) na bočnim šinama. Otporan je na vetar i sprečava ulazak nepoželjnih insekata u sobu. Za izradu ovih sistema koristimo platna renomiranog proizvođača Serge Ferarri.

Cena Zip sistema sa elektro-motorom po m2 – 16.500,00 rsd

Pošaljite nam upit za ovaj proizvod