Zip sistemi

Zip sistemi su spoljašnji zastori za zaštitu od sunca. Predstavljaju savremeno i praktično arhitektonsko rešenje. Spoljašni sistem sprečava prenos sunčeve toplote na staklo i omogućava efikasnu zaštitu od sunca. Pokreću se pomoću elektromotora, a upravljanje i kontrola je moguća putem smart home sistema ili senzora za sunce, kišu i vetar.

Zip sistemi mogu blokirati i do 97 % toplote, čime u velikoj meri smanjuju potrebu za klima uređajima. Odlikuje ih izuzetna otpornost na spoljašnje vremenske uslove. Sistemi se mogu pokretati kako pomoću senzora koji reaguju na kretanje sunca, tako i pomoću tajmera.

Zip spoljni sistemi mogu blokirati i do 97 % toplote čime smanjuju potrebu za klima uređajima. Veoma su otporni na spoljašnje vremenske uslove. Sistemi se mogu pokretati pomoću senzora koji reaguju na kretanje sunca ili mogu biti programirani pomoću tajmera.

Za motorizovanje Zip sistema koristimo italijanske motore ACM i francuske Somfy motore. Na motore dajemo garanciju od 5 godina.

Zip sistem je posebno otporan na vremenske uslove. Tkanina je ugrađena u sistem rajsferšlusa (zip sistem) na bočnim šinama. Otporan je na vetar i sprečava ulazak insekata u sobu. Za izradu navedenih sistema koristimo platna renomiranog proizvođača Serge Ferarri.

Kontaktirajte nas za više informacija ili posetite naš prodajni salon u Požeškoj 148A.

Pošaljite nam upit za ovaj proizvod