Rimske zavese

Rimske zavese, koje često zovemo i Paketo, namenjene su za montiranje na plafon ili na zid. Podižu se i spuštaju zahvaljujući mehanizmu ugrađenim u platno. Zbog svog atraktivnog dizajna, ali i jednostavnog skidanja platna u slučaju potrebe za čišćenjem ili zamene, postale su izuzetno popularne. Moguća je izrada Rimskih zavesa pogodne dimenzija – širine i visine do 3m.

Prilikom podizanja, platno paketo zavesa se nabora preklapajući se jedno preko drugog. Mogu se koristiti za pokrivanje velikih površina. Rimske zavese se kontrolišu ručno ili pomoću elektromotora – prekidačem, tasterom ili daljinskim upravljačem.. Prilikom podizanja i spuštanja, možete ih zaustaviti u bilo kom položaju.

Posetite DaLux prodajni salon gde Vas očekuje veliki izbor platna.

Rimske zavese često zvane i Paketo namenjene su za montažu na zid ili plafon. Podižu se i spuštaju zahvaljujući mehanizmu koji podiže i spušta aluminijumske šipčice koje su ugrađene u platno. Mehanizam ima lančić kojim mi upravljamo. Prilikom podizanja, platno se nabora preklapajući se jedno preko drugog. Izdvajaju se od ostalih vrsta izgledom. Mogu se izrađivati velikih dimenzija. Tako da se koriste za pokrivanje velikih površina. Upravljaju se ručno ili električnim pogonom. Češće se koristi ručni pogon, lančić kojim se podiže i spušta. Može se koristiti i električni motorni pogon i upravljanje pomoću prekidača, tastera ili daljinskog upravljača. Prilikom podizanja i spustanja, možete ih zaustaviti u bilo kom položaju i time odrediti koliko želite da se zaklonite od sunca (svetlosti ili toplote).

Kućište je malih dimenzija i sakriveno iza platna, tako da se spreda ne može uočiti.

Potrebno je voditi računa da u podignutom položaju rimska zavesa zauzima oko 25cm po visini, pa to predstavlja glavni uslov za montažu kako zavesa ne bi ometala otvaranje prozora.

Načini upravljanja:

  • Lančić
  • Elektromotor

Smer kretanja: gore-dole

Širina:

  • min: 40cm
  • max: 250cm

Visina:

  • min: 100cm
  • max: 300cm (u zavisnosti od visine zida može biti i veća)

Cena mehanizma za rimske zavese po metru dužnom – 3.900,00 rsd

Cena platna za rimske zavese po metru dužnom – 1.500,00 – 4.500,00 rsd

Cena šivenja rimske zavese po komadu – 1.500,00 rsd

Pošaljite nam upit za ovaj proizvod

Galerija naših radova