Zavese i draperije

Zavese i draperije

Zavese rađene po meri predstavljaju dragocenost za svaku porodicu. Zavese i draperije traju  godinama, te je potrebno da njihova izrada bude je stručna i precizno sašivena samo za Vas i Vaš prostor. Posebnu pažnju dajemo trakama za nabiranje koje daju izuzetan efekat zavesama i dodatno oplemenjuju prostor.

Lake zavese su sačinjene od markizeta i imaju visok nivo prozirnosti. Lagane su, lepršave i veoma tanke.

Reč je o zavesama koje imaju elegantan pad. Moguće ih je izraditi u svim bojama i uskladiti motive po Vašim željama. Kada govorimo o zavesama koje su napravljene od ovog materijala moramo napomenuti da je reč o posebnoj vrsti sintetike sačinjene od fine končane strukture.

Strukturu ovih zavesa čine prozirna tanka vlakna bledo žućkaste i bele boje.

Draperije predstavljaju tkanine koje se ističu punoćom, kao i različitošću boja i dezena. Draperije prostoru daju dubinu i mir u skladu sa Vašim idejama i željama.

Pogodne su za zatamnjivanje prostorija. Sadrže punoću i mističnost, te odgovaraju kako starinskom, tako i modernom ili, pak, avangardnom stilu. Nudimo Vam uslugu šivenja po željenim dimenzijama. Posetite naš prodajni salon u Požeškoj 148A u Beogradu i rado ćemo Vam pomoći u Vašem izboru i odluci.

Cena lakih zavesa po metru dužnom – 1.500,00 – 3.500,00 rsd

Cena draperija po metru dužnom – 2.100,00 – 6.500,00 rsd

Cena šivenje zavesa – 200,00 rsd/m

Cena šivenja draperija – 300,00 rsd/m

Cena kuka – 500,00 rsd/kom

Cena banana za zavese – 500,00 rsd/kom

Obična traka 270,00 rsd/m

Traka 470 rsd/m

Pošaljite nam upit za ovaj proizvod

Galerija naših radova