Zavese i draperije

Zavese rađene po meri predstavljaju dragocenost za svaku porodicu. Zavese i draperije traju  godinama, te je potrebno da njihova izrada bude je stručna i precizno sašivena samo za Vas i Vaš prostor. Posebnu pažnju dajemo trakama za nabiranje koje daju izuzetan efekat zavesama i dodatno oplemenjuju prostor.

Lake zavese su sačinjene od markizeta i imaju visok nivo prozirnosti. Lagane su, lepršave i veoma tanke.

Reč je o zavesama koje imaju elegantan pad. Moguće ih je izraditi u svim bojama i uskladiti motive po Vašim željama. Kada govorimo o zavesama koje su napravljene od ovog materijala moramo napomenuti da je reč o posebnoj vrsti sintetike sačinjene od fine končane strukture.

Strukturu ovih zavesa čine prozirna tanka vlakna bledo žućkaste i bele boje.

Rolo zavese odlikuje minimalistički dizajn i jednostavnost pri rukovanju.

Prodor svetlosti i toplote možete regulisati i izborom platna. U ponudi su platna koja propuštaju više ili manje svetosti. Blackout platna u potpunosti sprečavaju prodor svetlosti, a Screen platna odlikuje posebna struktura koja dozvoljava prodor 1% – 5% svetlosti, dok sprečava prodor UV zraka, a samim tim i zagrevanje prostorije. U ponudi su jednobojna ili dezenirana platna. Sva platna su antibakterijska, antistatička, antialergijska i jednostavna su za održavanje.

Cena lakih zavesa po metru dužnom – 1.500,00 – 3.500,00 rsd

Cena draperija po metru dužnom – 2.100,00 – 6.500,00 rsd

Cena šivenje zavesa – 200,00 rsd/m

Cena šivenja draperija – 250,00 rsd/m

Cena kuka – 500,00 rsd/kom

Cena banana za zavese – 500,00 rsd/kom

Obična traka 270,00 rsd/m

Traka 470 rsd/m

Pošaljite nam upit za ovaj proizvod

Galerija naših radova